VINTERFÖRVARING BÅT

UPPSTÄLLNINGSPLATSER ÅKERSBEGA

Ring oss: 08-540 66 000

Letar du uppställningsplats?

Kapa kostnader

VINN TID

Genom att använda oss som er helhetsleverantör kan ni fokusera mer på era kunder och göra ett ännu bättre arbete. Ni spar kostnader och mycket tid då vi även hjälper till med logistiken och lagerhantering.

UPPSTÄLLNINGSPLATSER

VINTERFÖRVARING BÅTAR

VINTERFÖRVARING BÅTAR.

Jolat AB erhåller ett stort område  strax utanför Åkersberga med uppställningsplatser för bland annat båtar. 

Då lovar vi som erfarna yrkesmän att det blir det bästa slutresultatet.

JOLAT AB

Leverantören till
era byggen!

Jolat AB Lim fog brandprodukter
Blåkläder

ERFARENHET

Vi har själva arbetat med produkterna som vi säljer och har därigenom en gedigen erfarenhet och kunskap. Vi vet vilka produkter som fungerar bäst och som är hållbara i kvalitets och miljöperspektiv. Genom att vi distribuerar produkterna och gör större inköp till flertalet kunder inom fog, lim och brandtätningsbranschen kan vi även kapa priserna och erbjuda snabba leveranser. Vi ser till att förbättra tidigare logistikproblem. Alla våra produkter ör BASTA registrerade och miljögodkända. Vi arbetar med de stora leverantörerna

LIM & FOGMASSOR

Vi arbetar med hållbara produkter som vi själva testat och kan rekommendera till er beroende på vart och hur ni ska använda produkterna. Fråga oss så hittar vi den bästa produkten för precis det ni ska genomföra!

Verktyg & utrustning

Vi kan hjälpa er med allt från verktyg och spikpistoler till arbetskläder med ert egna tryck.

Brandprodukter

Vi erbjuder brandprodukter från brandtätning, brandisolering och brandfärger samt allt annat kringmaterial ni kan tänkas behöva.

Våra kunder berättar

”Kanonbra service samt logistik vilket underlättar mycket för oss och gör att vi kan fokusera på rätt uppgifter. Med Jolat som totalleverantör får vi dessutom mycket bättre priser på de produkter vi dagligen använder. Allt från olika typer av lim och fogmassor till arbetsverktyg och tryck på kläder. Jolat levererar även allt vi behöver inom fog, lim, arbetsverktyg/maskiner och arbetskläder till Fog & Byggtjänst i Östergötland och Skåne. ”

Andreas Franzén

VD, Fog & Byggtjänst AB

”Vi är väldigt nöjda med Jolat som hjälper oss som totalleverantör av brandprodukter för exempelvis brandtätning, brandisolering och diverse specialprodukter inom dessa områden. Jolat hjälper även oss med logistik/ lagerhållning samt att snabbt få fram de produkter vi behöver. Vi får även hjälp med att snabbt utrusta oss med arbetskläder, utrustning och arbetsredskap mm. Allt detta med mycket god service samtidigt som vi får bättre priser!”

Brandbolaget

Dennis Myhrström,

Projektledare, Brandbolaget AB

JOLAT

Lim.Fog.Brand.Bygg

Kontakta oss

1 + 12 =

Kontakt

Jolat AB
Sågvägen 44
184 40 Åkersberga
Telefon: 08-540 66 000
Mail: [email protected]

 

Kapa kostnader- Vinn tid!