TAJIMA

TJM Design Corporation (tidigare Tajima Tool Corporation), grundat 1909 som tillverkare av ståltejpregler, är Japans största tillverkare av handverktyg och ägare till märket Tajima av professionella verktyg med globala produktionsanläggningar. Tajima är ett privatägt företag och fortsätter en tradition av spetskompetens när det gäller tillverkning av sina verktyg. Utmärkt design, val av material och produktions- och kvalitetskontrollprocesser.
Resultatet är en rad verktyg som erbjuder exceptionella funktioner och funktioner med en hög kvalitetsnivå som sällan ses i dagens bransch.
Tajima -verktyg marknadsförs över hela världen via ett nätverk av distributörer och professionella säljare som stöds av ett dedikerat team av försäljning/marknadsföring, lagerhantering och logistikpersonal.
Tajima Tool Corporation (USA), sponsor av denna webbplats, är ett helägt dotterbolag som grundades 2000 för att stödja den nordamerikanska marknaden med en försäljnings-/marknadsförings-, lager- och speditionsverksamhet baserad i södra Kalifornien.

Visar alla 2 resultat

X