Jolat

Idén bakom Jolat är inte att vara en vanlig bygghandel som säljer allt man kan tänkas använda vid vanliga byggmoment. Utan en leverantör av produkter som allt som oftast används vid byggnationer men som egentligen ingen, – förutom ett fåtal experter har den rätta kunskapen om.

Detta är produkter som används av de praktiskt mest skickliga yrkesmän som byggarbetsplatserna aldrig skulle klara sig utan för att i slutändan kunna lämna ett godkänt slutresultat gällande kvalité, miljö och utseende.

Det är oftast inte det billigaste alternativet att spara in på rätt material, rätt verktyg eller ansvarsfull arbetskraft. Lägg hellre mer tid på att fråga folk som egentligen vet, sen lägger man ihop dessa åsikter och utvecklar sin egen metod för varje arbetsmoment.

Jolat AB -en grossist inom brandtätningsprodukter och fogmassa för inom- och utomhus fogning. Fogmassa, lim och silikon för olika projekt, färg och textur. Brett sortiment av väletablerade märken för den proffesionella byggmarknaden. Vi jobbar tätt med Brandbolaget https://www.brandbolaget.nu/ för att tillsammans kunna tillhandahålla de bästa produkterna på marknaden, kunnig personal inom just området tätning för att förhindra spridandet av brand.

Visar alla 3 resultat

X